Wednesday, September 16, 2009

Nak tukar duit raya?

korang nak tukar duit raya?
kalu agak2 kat bank sumer dh habis..
korang leh g try kat tempat nie lak..
jangan ingat x der, ada tau...
aku dh tukar dh...
korang x moh tukar ker duit baru??

tukar duit



haaaa......jgn ingat PETRONAS leh isi minyak jer...
tukar duit raya pun ada tau..
sekarang kat stesen minyak PETRONAS pun leh tukar duit..
hehehe...ni kat area Bangi la..
tempat lain akuk x tahu ada ker tidak service nie..

k...selamat hari raya yang bakal menjelma...
berhati2 memandu yek!

3 comments:

  1. sumijelly6:07 PM

    @aidi-safuan,
    huhuhu...tiada masalah...
    hanya menyampaikan info yg mungkin org x pasan..
    selamat hari raya yek..
    hehehe........

    ReplyDelete
  2. hohoh..bagus juga erk..tp kat area umah aku ni takde plak offer..erm terpaksa lah membawa karung ke bank gak. :)
    .-= catzer´s last blog ..Si Botak Nak Bagi Duit Raya! =-.

    ReplyDelete
  3. sumijelly11:22 PM

    @catzer,
    hehehe.........oo.x der yek..
    emm..mungkin sesetengah pertonas kot.
    nak tarik pelanggan kot..
    hehehe...x der citu, g bank la yek....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...