Friday, January 08, 2010

Cash Out Payments from Nuffnang!

Yer..hari ni... tepat kul 1.40 ptg tadi.. aku telah mengeluarkan duit aku kat Nuffnang...

Dah tinggal RM0.00 dah...huhuhu...

Nampaknya nak kene mula balik mengumpu pendapatan..huhuhuhu

img



so..kene tunggu 30 hari tuk sampai check..hehehe seperti yg tertera di bawah :-

img




Your earnings request has been successfully submitted. Please allow 30 days from the end of the month for your payment to be processed and sent ( 60-days for non-Glitterati members ). You will receive an email when your cashout has been processed. If you do not get your cheque within one month after receiving that confirmation email, kindly notify us, as cheques are only valid up to six months.



Maka, selepas 30 hari..kita tgk..adakah cheque itu akan sampai tepat waktunya @ lambat?? hehehehe....

Amountnya baper?? hehehe... adalah...

Jadi, aku perlu menuggu dengan penuh kesabaran........... :)

36 comments:

  1. wahh mesti banyak ni...nizaa pun nak menanti dgn penuh kesabaran nih...hahaha.. apa kes??

    ReplyDelete
  2. rasa cam berjanggut je lagi nak tunggu blh cash out kan nuff sy hehehe..

    ReplyDelete
  3. jgn lupa blanje sate. sate yus pun jadi la.. hahahhaa

    ReplyDelete
  4. hehe..kena mula dr bawah la ek.
    xpa..

    ygmenarik.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. congrat saja la..harap u dapat untung sooner

    Nikel Khor

    ReplyDelete
  6. lepas ni boleh laa belanja me.hehehe
    me pun tengah tunggu cek tu jua! sabar jer la :)
    .-= eliss´s last blog ..Dalam Hati Berbunga Merah Jambu =-.

    ReplyDelete
  7. tabung kosong skrang, penuh nanti :)

    ReplyDelete
  8. Congratz..Nanti ble la blanjer ABC
    .-= eyriqazz´s last blog ..Nuffnang Friso Gold Family Day Out =-.

    ReplyDelete
  9. @Kancilbiru,
    ala...x banyak mana pun...
    leh la kalu nak beli sumijelly..hehehe

    nizaa pun masih menunggu gak ker??
    lama dah ker?? x sampai lg yek cheque??

    ReplyDelete
  10. Adoyai..... semua dah dapat keluarkan eh? :bloody:
    .-= Dak Wan´s last blog ..Apabila Ulama Di Cabar =-.

    ReplyDelete
  11. @kenwooi,
    yup...wait..and wait lor... hehehe

    ReplyDelete
  12. @nuyin2u, x per.. x per..lelama akan meningkat la...
    kene sabar cikit..hehehe

    ReplyDelete
  13. @h4ni3,
    uit...sumi lom dpt lagi cheque nya... dh demand..
    hahaha...sabor jerla...
    nanti2..ada sumi terjah klinik..kasi mc dulu pas tu dpt sate..hahaha ada brani?? kehkehkeh

    ReplyDelete
  14. @lunaih,
    hehehe...memang..kene mula dr bawah..
    pelan2 kayu..lelama sampai la... hahaha

    ReplyDelete
  15. @sumijelly, tak lah..tunggu kak sumi nyer cek la..kan nak blanja sumijeli..wakakakaakaa
    .-= Kancilbiru´s last blog ..Ingat Lagi Tak Pasal Chocolate Fair? =-.

    ReplyDelete
  16. @nikel,
    yhanks..walaupun dpt congrats.. itu pun satu doa jugak tau...
    harap2 dpt untugn selepas ini..hehehe

    ReplyDelete
  17. @eliss,
    oh...tgh menuggu gak ker??hehehe
    harap dpt la cepat yek..
    penantian itu satu penyeksaan..hahaha

    ReplyDelete
  18. @Eldy,
    emm....memang la kosong..harap nanti berisi kembali..
    hehehe.......thanks

    ReplyDelete
  19. @eyriqazz,
    ABC jer?? hehehe...boleh..boleh..
    nanti ajak Azwa sekali..muker dia mcm familiar la.. biasa tgk di mana2..hahaha

    ReplyDelete
  20. @Kancilbiru,
    erk...tunggu akk punya?? hampeh ko nizaa...
    x kira..akak banjer sumijelly..nizaa banjer tomyam..nyum..nyum....hahahaa

    ReplyDelete
  21. @sumijelly, eh tak tak..tak janji tak janji..larikss!~

    ReplyDelete
  22. @Dak Wan,
    x per..sabar..sabar..nanti dak wan punya kan kuar jugak..
    ambik masa gak..hehehe

    ReplyDelete
  23. Waaaa.. Mesti banyak neh. :D

    ReplyDelete
  24. waah, bestnyer!! zaila punya herm..macam lambat lagi je baru boleh cash outkan..herm, sabar jelah

    ReplyDelete
  25. @sumijelly, muka cam familiar..Ishh2,kalau camni kena suruh dia blog ni...manatau ble ganti redmummy nanti...The Pink Mummy for Azwa,ok ke?
    .-= eyriqazz´s last blog ..Nuffnang Friso Gold Family Day Out =-.

    ReplyDelete
  26. erm.. sebenarnya bukan 30 hari dari tarikh cashout.. kan kat atas tu dia tulis 30hari kira dari akhir bulan.. sebab akhir bulan baru dia proses semua cashout.. meaning kalu cashout 1 Januari ke.. 15 Januari ke 20 Januari ke.. dia tetap akan proses 30 Januari.. then dalam awal bulan 3 baru dapat cek tu..
    .-= topo´s last blog ..6 sebab untuk tidak menulis post dengan terlalu kerap =-.

    ReplyDelete
  27. Berapa banyak kali dah dapat bayar keluar nuffnang.
    .-= mesticun´s last blog ..Mesej Daripada Dr. Anasufiza Berkenaan H1N1 =-.

    ReplyDelete
  28. err, taktau la dah tahu ke belum. Just nak maklum.

    Sebab cash out 9 hb 1, so, awal bulan 2 ni baru start kemas kini akaun. Then awal bulan 3 baru akan dapat check. ;)

    ReplyDelete
  29. wah mesti banyak ni..boleh belanja akak makan kot..??? akak baru ada ciputtt..
    .-= su@mamasyaza´s last blog ..Mandi Manda @ Pantai Chenang =-.

    ReplyDelete
  30. @Fathiha Zainal,
    ala Fathiha,,bukan banyak pun,....
    leh la cuku2 makan..hehehe

    ReplyDelete
  31. @zaila,
    x per zaila...sabar..sabar..
    nanti akan dapat juga hasilnya..
    kene tunggu dan tunggu..
    hehehehe..........
    ni pun seletelah bersusah payah menunggu..dpt la nak cash out..hehehe

    ReplyDelete
  32. @eyriqazz,
    tul...muker azwa cam familiar..hehehe
    suh la dia wat blog gak..best tau kalu ada blog..
    hahah...mcm menghasut jer sumi nie..kehkehkeh

    ReplyDelete
  33. @topo,
    oh ye ker???jejejej... maknanya awal bulan 3 la yek..
    x per.. x per.. buat2 lupa jerla duit tu...x der la nak cepat sgt..lg pun hosting lambat lagi nak tamat nie..hahaha

    ReplyDelete
  34. @mesticun,
    ish,....ni baru 1st time ler......mana pernah berkali..kali..hehe

    ReplyDelete
  35. @alang,
    oh...yer..yer..En Topo td ada bg tahu...
    awal bulan 3..x per.. x per.. x urgent sgt nak pakai duit tu..hahaha

    ReplyDelete
  36. @su@mamasyaza,
    hehehe....x der la banyak kak oit..adalah..hehehe
    lehla lepas duit hosting..hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...