Saturday, January 23, 2010

Anda kagum dgn diri sendiri? Tunjukkan...

zul


zul


zul


zul




Ibu...muker Zulfadhli masuk blog la...


Terima kasih la pada sumer uncle2 ngan auntie2 kat luar sana, sbb sudi jengah blog Ibu Zul dan terima kasih juga sbb sudi tgk gambar Zul tgh tersengih... :)


14 comments:

  1. sungguh cute...sengih beserta 4 btg gigi tecik dia tu....

    ReplyDelete
  2. salam...
    comey sangat dengan senyuman tu....buah ati pengarang jantung
    .-= pak long´s last blog ..Sedekahkan Al-Fatihah =-.

    ReplyDelete
  3. eceh gigi dia..comey a..hehehe
    .-= F I T´s last blog ..Wah I won Free Flight Ticket From MAS! Thanks MAS and Nuffnang. =-.

    ReplyDelete
  4. @su@mamasyaza,
    tula...dh ada 4 batang...lagi 2 nak timbul tu..
    skrg rajin mengetap gigijer..ngilu sumi bila dgr...

    ReplyDelete
  5. @pak long,
    yer pak long, terimakasih kerana sudi menyinggah blog sumi.
    besar gak yek ikan pari tu..mesti berat kan nak pegang...hehehe

    ReplyDelete
  6. @F I T,
    hehehe...thanks Fit...sudi menyinggah. nanti leh turun ilmu sikit yek,mcm mana nak buat entry sekreatif gitu....hehehe

    ReplyDelete
  7. heh ok..insyaallah nanti ada masa saya share a..hihi saya pn stil belajar lagi..tapi kalu nak belajar sendiri, tgk a contoh kebanyakan adertorial yang redmummy.com wat sampai menang tu..saya byk belajar dari website dia a :) gudluck!
    .-= F I T´s last blog ..Wah I won Free Flight Ticket From MAS! Thanks MAS and Nuffnang. =-.

    ReplyDelete
  8. Waaaaaaa! Syomel syangat2!!! Kiut! Cubit pipi dia! 8)
    Sebijik cam muke kak sumi baby Zulfadhli ni.

    ReplyDelete
  9. kak sumi..chomel baby! hehehe.. nak ngorat bleh?ops.. :)
    .-= cik zatil´s last blog ..sekeping hati seorang feremfuan =-.

    ReplyDelete
  10. comel la anak ko sumi...
    .-= Bean Moreno´s last blog ..WHY I LIKE IT LONGER =-.

    ReplyDelete
  11. @F I T,
    hehehe....tu la..kak sumi pun blajar gak..tp skill tu sama mcm Kak Red... selalu lari dr tajuk kalu wat entry...hahahaha...
    x per..x per..kene cuba lagi nampaknya...hehehe

    ReplyDelete
  12. @Fathiha Zainal,
    ye ker muker mcm kak sumi..hehehe...
    mau x geram tiha...kak sumi lagi la geram..habis kene gigit tau dgn kak sumi..hahah

    ReplyDelete
  13. @cik zatil,
    eemm....x per ke muda berpuluh2 tahun....hahahaha

    ReplyDelete
  14. @Bean Moreno,
    hahahaa....ada geram ker??? hikhikhik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...