Monday, October 26, 2009

Aku adalah Redmummy Fan!

Aku adalah REDMUMMY Fan!! wah...poyos jerkan bunyi nya... sibuk tul aku.. habis satu blog ni aku nak canang kan?? macam la aku sorang jer...padahal Redmummy tu dh beribu-ribu yang menjadi pengikut setia nya... aku ni baru jer... baru?? emm...dalam sekitar tahun 2008 bulanOgos kot...aku baru kenal kak Red...

Aku kenal Redmummy Blog nie pun setelah aku ter'tengok' di blog org... memula aku jadi pelik...sebab nya..habis setiap blog org mesti ada REDMUMMY...apa la yang menariknya blog Redmummy ni yek! aku pun g la terjah....

wah...ko.. bila dh terjah... makin menjadi2 lak aku menerjah... mcm pepatah melayu tu...x kenal maka x cinta, bila dah kenal..maka dah cinta.. bila dh cinta..hari2 aku jadi perindu... hahahaha...

Bila dia ada Blog.. aku jadi member dia, bila dia ada FB Redmummy aku add jadi member dia, pastu bila ada FB Fan Redmummy, aku add jadi Fan dia.. ada Twitter pun aku add gak... aku rasa apa yang Redmummy bukak..sumer aku add... pasni apa yek...hahahah...giler ah aku kan??

tapi aku bukan nak citer tu... aku nak citer lain...yg ini la.. masa aku tengah syok melayari blog kak Red nie.. aku terpandang kat bahagian sidebar dia.. ala...yang BECOME A FAN tu... faham x?.

img



ha..ingat x paham.. letak gmbr baru korang paham yek...

Sekali pandang ...eh..eh...muker aku la..hahahaha... seyes ko... cam malu lak.. tetiba gmbr aku terpampang di blog org pemes lak tu... hahahaha... siapa lah aku nie kan??

img 2



ni aku kasi print screen tunjuk kat korang...hahahaha... bapak besau aku tempek kat blog aku... mesti korang kata "ee...poyo jer sumijelly...tu pun nak heboh sekampung" hahahaha... bukan aku punya gambar jer... sepupu aku si Ayu pun ada...selang sebelah jer ngan aku...

"Ayu.... ko ni mcm x leh berpisah ngan aku yek.. dimana ada aku, disitu pun ko ada walaupun dalam blog kak Red yek!! hahahaha"

pedulik apa aku...janjji muker aku terpampang kat citu...poyo x poyo... aku memang poyo pun... hahahah!!

maka...sila la jangan muak tgk blog aku yek! hehehehe

13 comments:

  1. waaa...bukan senang nak glamer..nak nak kat blog orang...pasni ramai la pengunjung kak sumi yer :)

    ReplyDelete
  2. Allooo makcik..
    aku dah lama terjah blog kak red.
    tapi disebabkan kat spital blog kak red kena block, aku sonyap jee..
    skrg dah ada internet kat umah..harus selalu singgah!!!
    .-= ayu´s last blog ..Tips from the pro =-.

    ReplyDelete
  3. sumijelly4:01 PM

    @nizaa,
    hahahaha...ala glamer sekejap jer niza..
    tp akk pasan la.. asyik gambar Afra jer ada kat citu..walau berkali2 kak sumi refresh..
    bertuah si afra...hehehehe

    ReplyDelete
  4. sumijelly4:03 PM

    @ayu,
    they...aku bukan cakap pasal ko.. aku cakap.. gmbr ko tu..... leh lak selang 2 ngan aku jer..
    apa daa...mcm adik beradik jer...
    yang tu dah tu dh.. ko memang dr dulu baca blog dia.. muahahahaaaaaaaaa................

    ReplyDelete
  5. hehehe. last week baru aje wat entry khas utk RM jugak...
    .-= lizz´s last blog ..Ramai kawan, seronok atau menyusahkan hidup? =-.

    ReplyDelete
  6. sumijelly7:18 PM

    @sharinginfoz,
    terima kasih... terima kasih kerana melawat blog sumi. :)

    ReplyDelete
  7. sumijelly7:26 PM

    @lizz,
    yup! sumi dah membacanya...
    menarik tul entry yg lizz wat tu..
    hehehe...
    terima kasih kerana sudi melawat blgo sumi..
    tp sumi nak koment tmpt liza susah la..
    x der tuk domain punya user la...

    ReplyDelete
  8. alaaa...emo plak..

    tlg jgnlupa tungku..
    pekata ko singgah umah jap..
    nak update rege brooch nih..
    nak masuk blog..
    lupe dah laa...
    .-= ayu´s last blog ..GOT BOOBIES? =-.

    ReplyDelete
  9. sok dh glamor mcm kak red leh buat fan club gak..hehe
    .-= lily lotus´s last blog ..family’s friend yang baik hati =-.

    ReplyDelete
  10. sumijelly10:29 PM

    @ayu,
    wei...asal banyak benor gmbr ko tu yek??
    kejap gmbr anak, kejap gmbr parents...
    amboi.... ni bikin aku jeles nie..
    hahaha.........

    ReplyDelete
  11. sumijelly10:31 PM

    @lily lotus,
    wah...lom lagi la nak glam...
    baru jer nak naik..
    perghh... nak wat fan club..
    Sumijelly Fan Club...??hahaha
    dah mcam club kanak2 jer...sebb nama makanan..hahahaha

    ReplyDelete
  12. akak pun suka gak membaca blog akak merah kita tu....mmg best...kelakar time dia mula tunjuk eyeshadow dia..
    .-= su@mamasyaza´s last blog ..KENA MAKAN BANYAK BUAH =-.

    ReplyDelete
  13. sumijelly6:46 PM

    @su@mamasyaza,
    yup....blog dia memacam ada...
    x yah jejauh nak g review produk... g jer kat REDMUMMY.. sure ada punya..
    hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...