Sunday, November 01, 2009

Kotak komen yang berbeza

Kotak komen yang berbeza dari kotak komen yg biasa aku lihat... emm.... cam konpius jer kan ayat aku nie...

gini citernya... aku g jenjalan blog org... baca entry org.. pas tu rasa cam nak komen... tp... aku x leh nak komen...

sebabnya... kotak komen blog tu x ada tempat nak komen untuk org mcm aku nie...

kenapa aku ckp gitu...

comment



tu..korang tgk yek...

ada Google Account ngan Open ID sahaja...

oleh itu... aku nak mintak tolong la kat blogger2 kat luar tu.. sila...sila la kasi open tuk pengomen nak komen blog korang... yang susah sangat tu kenapa yek??

comment



bila korang tambah function tu... senang cikit aku nak komen yek.. sebab aku nak paparkan blog aku yek.. blog sumijelly.com tau bukan blogspot aku @ wordpress aku yek..

so... sila..sila.. bagi kemudahan tu kat aku yek.. kalu tidak.. confirm x moh masuk lagi.. kekadang tingin nak komen.. aku komen... kalu kekadang aku baca jer.. aku baca jerla.. hehehe

ah..poyos jerkan sumijelly nie.. nak baca, baca jerla.. sibuk lak nak komen org punya entry... cam bagus sngt komen aku tu yek! hehehe

peace!

8 comments:

  1. Ok, meh sesama komen... 8) http://sue-sygckit.blogspot.com tqs
    .-= Dak Wan´s last blog ..THE PROTON SAGA =-.

    ReplyDelete
  2. sumijelly8:32 PM

    @Dak Wan,
    jom..mari kita memeriahkan dunia blogging...
    k..k..nanti sumi jenguk blog sue yek..hehehe

    ReplyDelete
  3. okey la tu.. saya pun suka gak nak komen enri orang.. bwahaha.. cuma kat blog saya, agak senyap sikit la.. :-)
    .-= faizulamin´s last blog ..Bayaran bulanan kereta ini boleh beli kereta lain =-.

    ReplyDelete
  4. sumijelly9:02 PM

    @faizulamin,
    ye ker senyap.. x per x per..sat lagi sumi g jengah yek... kasi havoc sikit... :)

    ReplyDelete
  5. Ok, thanxs sumi 8) Komen box sumi ni cantik... bule bg coding tak?
    .-= Dak Wan´s last blog ..1000 visitors? =-.

    ReplyDelete
  6. sumijelly7:45 PM

    @Dak Wan,
    hai dak wan....komen box??emm chantik ker?? :)
    itu pun sumi ada hati nak adjust lagi...

    coding?? alahai....sumi x tahu la...
    theme ni dh include sekali..
    tgk la..kalu sumi pandai cari, sumi emel kat dak wan yek.... :love:

    ReplyDelete
  7. sumijelly9:18 PM

    @Dak Wan,
    sama-sama dak wan...
    ada nanti sumi emelkan yek.
    insya allah...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...