Monday, November 02, 2009

Mom Blogger Planet – November 09

Yeha... hari nie dah hari ke 2 pada bulan November.. seperti biasa.. mesti ada review pasal MBP yek... bulan September sudah, bulan Oktober pun sudah..apa pulak kali nie aku nak review yek... meh..meh.. datang membaca apa yang menarik lagi tentang MBP..

MBP

Kalu korang masuk ke laman MBP apa yang korang baca..??

mestila pasal entry-2 yang sentiasa dikemaskini oleh kak Ros kan?

korang masuk MBP ada x support MBP?? hehehe... apa punya soklan la aku nie..??

Mestila support MBP kan? kalu yer.. ada x korang jadi member MBP.. haaa..... kali nie aku nak citer apa yang patut korang buat supaya dapat jointjadi Ahli MBP..

Apa yang telah aku masuk yek?? meh g tengok sat....

Aku telah joint TWITTER MBP

MBP



korang leh klik kat http://twitter.com/mombloggers

MBP sentiasa update apa yang tengah dilakukan.

aku joint MBP Fan kat facebook gak

MBP



korang leh klik kat BECOME A FAN

ramai gak yang dah jadi FAN MBP... skarang dah ada 158 Fans ko.. adakah korang salah satu dari mereka?? hehehehe

oh ya.. aku sudah nampak sepupu ku punya muka.. mesti ada kalu aku tgh wat print screen... yer... Yusrina, sila pemeskan dirimu di sini yek! hahahaha

ha..aku joint gak Google Friend Connect

MBP



korang leh klik jer JOINT THIS SITE kat kotak tu...

tgk..tgk... aku punya kawan adalah kak Ros hehe... sorang jer ke kawan aku?? hahaha.... sedey nya aku.. sapa nak kawan ngan aku?? sila angkat keyboard.. :)

dan yang terakhir... aku rasala kot buat masa nie... (kalu ada penambahan akan aku buat lagik! :love: )

aku pun joint MYBLOG LOG gak...

mbp



kat situ pun korang leh klik ADD ME TO THIS SITE'S COMMUNITY

hehehe...bapak banyak giler aku joint..

yerrr... kata mau support MBP, maka harusla joint segala aktiviti MBP kan??kan??

emm...ada soklan la tuk kak Ros... soklan nya berbunyi begini :-
Bilakah agaknya nak wat gathering MBP..??

kalu Kak Ros ingin kan sukarelawan... sumi sedia membantu.. ahakssssss............

jadi..tuk Bulan nie punya review telah ku laksanakan.. pada yang still lom jadi ahli MBP meh jadi ahli MBP..

sekarang ni MBP tengah wat peraduan yang berlangsung dari 01.11.2009 - 15.11.2009... kali nie November 09 theme is “Cutest Baby in NATURE“.

Jom joint MBP sekarang jugak! Aku haruslah masuk peraduan nya.. nantikan entry dariku yek kak ros..

9 comments:

  1. hi sumijelly ! got ur message in my blog ! salam perkenalan dari RedScoot jugak. Sorry lah, tak sempat nak berforum bagai kt MBP tuh....bz memanjang - juggling between work & blogging. Anyway, thanks loads fro dropping by at my blog. keep in touch ya !
    .-= RedScoot´s last blog ..Thanks Jamie ! =-.

    ReplyDelete
  2. hahaha..

    di mana ada aku , di situ ada kamu!!

    hahaha

    ReplyDelete
  3. sumijelly8:09 PM

    @ayu,
    yerr...mari memeriahkan blog... :)

    ReplyDelete
  4. sumijelly8:09 PM

    @RedScoot,
    terima kasih kerana sudi singgah kat blog sumi nie...
    hehehe... x per..kalu ada masa meh kita berforum..forum cikit...
    selamat berkenalan :love:

    ReplyDelete
  5. sumijelly1:28 AM

    @Little Mama™,
    hehehe...terima kasih...
    oh..yer..yus pun ada gak wat..
    thanks yek kak ros :love:

    ReplyDelete
  6. Thanks a lot for superb article. But I had difficulty navigating past your site because I kept getting 502 bad gateway error. Just thought to let you know.

    ReplyDelete
  7. ,..] sumijelly.com is one useful source of information on this issue,..]

    ReplyDelete
  8. I always read blogs in similar topic, but I never visited your blog. bookmarked and i’ll be your constant reader. Thanks

    ReplyDelete
  9. [... - sumijelly.com is other nice authority of information. Yeah Imagine getting paid for giving your opinion ! [... -

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...