Thursday, April 03, 2014

Mood berblogging menurun sedikit

Agak lama x berupdate juga blog saya ni......... dah tak sekerap seperti dulu... kalu dahulu 1 hari pun dah dekat 3..4 entry keluar... kini nak dapatkan 1 entry pun ambik masa 2 hari gak...hehehe

http://1.bp.blogspot.com/_WjmshqFfQwo/TM7bgLCy5cI/AAAAAAAAGfY/sc4SXmaX2ts/s1600/red2.jpg

Kini, bukan sahaja saya jer yang merasa begitu... Mat Tiger pun sama... semakin hari semakin kurang entrynya... sejak kami kehilangan sahabat yang suka menyakat......

Dahulu... kami bertiga selalu sahaja buat bahan antara satu sama lain.... tapi bila seorang sudah tiada... rasa tenggelam sungguh dunia blog seketika....

Arwah bukan sahaja baik, malah gemar menyakat dengan semua orang di laman sosial seperti di Twitter dan Facebook...

Kini tinggal kenangan... semoga semangat berblog saya tak akan pudar... dan lebih bersemangat lagi selepas ini.. cuma mengambil masa la sikit yek..hik3...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...